Esther van Hees

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Esther van Hees

Zingt Vlaamse en Nederlandse kleinkunst

23 januari @ 19:00 22:30

Esther van Hees

Met de aanstekenlijke energie van Jacques Brel draagt Esther van Hees in Theater Het Trefpunt in Warmond liedjes van onder anderen Raymond van het Groenewoud en Ramses Shaffy over het voetlicht, zaterdag 23 januari om 19.00 uur en om 21.00 uur. In samenwerking met Stichting Mu6 Rijnland/ Muziekkamer Oegstgeest.

Zangeres Esther van Hees (1991) komt uit Vlaanderen, woont in Amsterdam. Zij studeerde aan de conservatoria van Tilburg en Amsterdam. Was haar debuutalbum nog in het Engels, de meest recente cd en daarmee deze voorstelling staan in het teken van Vlaamse en Nederlandse kleinkunstenaars: liedjes die zij als kind ontdekte in de platenkast van haar ouders zoals van Raymond van het Groenewoud en Ramses Shaffy.

Op een jazzy manier en met de energie van Jacques Brel wordt zij deze avond geflankeerd door pianist Jeroen van Vliet en saxofonist Miguel Boelens. Deze mannen speelden al bij een keur aan artiesten en brachten ieder diverse cd’s uit.

Esther van Hees geeft workshops in Leiden

In het voorjaar geeft Esther van Hees door Stichting Mu6 Rijnland ingegeven workshops in buurthuizen in Leiden, in samenwerking met SOL – samen ondernemend leren. Zij voltooide een post-HBO-opleiding muziekeducatie en is aan het Conservatorium van Paramaribo docente zang.

Eerbetoon aan de Belgische singer-songwriter Wim de Craene

Later in 2021 treedt Esther van Hees op met onder anderen Barbara Dex (zang), Bert Verbeke (zang), Ramses De Craene (toetsen, zang). Dit programma, Hier laat ik je los Wim, is een eerbetoon aan Belgische zanger, tekstschrijver en componist Wim de Craene (1950–1990). Ze gaan ermee op tournee veertig cultuurcentra in België.


Gegevens

Esther van Hees zingt Ramses Shaffy en Raymond van ’t Groenewoud

23 januari @ 19:00 22:30

€16,00
  • Volwassenen € 19,50
  • Geen kortingen

Klik hier om de tickets online te bestellen voor de voorstelling van 19:00 ➙

Klik hier om de tickets online te bestellen voor de voorstelling van 21:00 ➙

Muziekkamer Oegstgeest

Theater Het Trefpunt

Herenweg 80
Warmond, 2361 ET Nederland
+ Google Maps
theaterhettrefpunt.nl

Lucien Knoedler

muziekkamer-oegstgeest.org

Theater het Trefpunt
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!