Margriet Sjoerdsma solo – Odelion

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Margriet Sjoerdsma solo – Odelion

Singer songwriters in Muziekkamer Oegstgeest

23 augustus 2020 @ 16:00 17:30

Margriet Sjoerdsma

Margriet Sjoerdsma solo – Odelion

De Zondagmatinee in De Paulus van 23 augustus, aanvang 16.00 uur

De afgelopen jaren veroverde Margriet Sjoerdsma Nederland met A Tribute to Eva Cassidy. Meer dan tachtig keer speelde ze met dit programma in uitverkochte zalen. Het startschot hiervoor was een optreden op de televisie bij Vrije Geluiden, gevolgd door het North Sea Jazz Festival en een afgeladen Concertgebouw.

De Telegraaf: “Sjoerdsma is van wereldniveau, haar Eva Cassidy Tribute doet denken aan de te jong overleden Amerikaanse zelf.” De Stentor: “Sjoerdsma is extravert, charmant en een beetje ondeugend.”

Zij won de prestigieuze Nederlandse Oeuvreprijs Kleinkunst en Cabaret en ontving 2 februari 2019 een Bronzen Leeuw in het Schillertheater in Uteecht. Een vorige winnaar van deze oeuvreprijs is Lenny Kuhr, zij treedt 20 december en 21 maart in Muziekkamer Oegstgeest op.

Met Odelion keert Margriet Sjoerdsma terug naar haar eerste liefde: zelf liedjes maken. Deze kwamen tot leven in Odelien, een huisje in Noorwegen. Ver weg van de waan van alledag, de stress, drukte en chaos van het leven van alledag. Ze zat er drie maanden, in haar eentje. Ze is liefhebster van allerlei soorten muziek, maar wenste ze niet toeleggen op een bepaald genre, wilde tot de kern komen van wat zich in haar afspeelt. Zo haar liedjes laten ontstaan, daar ging het haar om. Zelf doen en beslissen, dat is het motto van dit album. Daarop schittert Margriet Sjoerdsma als vocaliste, componiste en producer.

Muziekmagazine Oor: “Odelion, De Nieuwe Nederlandse Parel, die de aandacht verdient, de favoriete popsongs en natuurlijk Eva Cassidy.”

Website Margriet Sjoerdsma

The Making of Odelion

Margriet Sjoerdsma in Vrije Geluiden (2013)


Gegevens

Margriet Sjoerdsma solo – Odelion

Singer songwriters in Muziekkamer Oegstgeest

23 augustus 2020 @ 16:00 17:30

€25
  • Volwassenen € 25,00
  • Geen kortingen

Klik hier om de tickets online te bestellen ➙

Muziekkamer Oegstgeest

Cultuurhuis De Paulus

Warmonderweg 2
Oegstgeest, 2341 KV Nederland
+ Google Maps
cultuurhuisdepaulus.nl

Lucien Knoedler

muziekkamer-oegstgeest.org

De Pauluskerk
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!