Klik op de onderstaande links om tickets voor het betreffende concert te bestellen

U wordt dan doorgelinked naar de ticketservicepagina.

Ticketprijzen 2019/20

Aan deze website wordt weer een online ticket service gekoppeld. Hoewel 1 januari jongstleden het lage BTW-tarief van 6 naar 9% is, leidt dit bij nader inzien toch niet tot een prijsverhoging.

Nog steeds geldt vrij entree voor mantelzorgers en voor concertgasten tot 18 jaar, zij het bij een volwassene met een ticket. Zie hieronder wat ervoor nodig deze te verkrijgen.

Kortingskaarten van welke aard dan ook zijn niet van toepassing.

Tickets in de voorverkoop bedragen € 25 voor volwassenen en € 12,50 voor studenten – te verkrijgen bij de Rijnlandse Boekhandel of Plato in Leiden dan wel online.

Aan de kassa is een ticket voor zowel volwassenen als studenten € 2,50 duurder, uitsluitend met pin te betalen.

Abonnementen

Er zijn twee verschillende abonnementen voor handen:

 1. Op naam van de afnemer kost een abonnement op 6 Zondagmatinees in De Paulus € 135 – een korting van € 2,50 per concert. Te bestellen door een mail te sturen naar abonnementen@muziekkamer-oegstgeest.org
 2. Een abonnement in samenwerking met Theater Het Trefpunt in Warmond: 4 klassieke concerten kost € 71,25. Dit is 25% van € 95. Het betreft de concerten van 22 september 2019 en 22 maart 2020 in De Paulus, en die van 9 november 2019 en 15 februari 2020 in Theater Het Trefpunt. Deze staan vermeldt op deze website van Muziekkamer Oegstgeest. Zie wat betreft dit abonnement bij COMBI KLASSIEK op www.theaterhettrefpunt.nl
 3. Deze abonnementen kunnen gekoppeld worden. De basis van deze koppeling is de Combi Klassiek (€75) – zie hierboven + een abonnement voor de overige 4 Zondagmatinees in De Paulus à €90. Maak hiervoor s.v.p. gebruik van het formulier op deze pagina. (Het verschil tussen beide abonnementen is gelegen in het feit dat de ticketprijzen van Theater Het Trefpunt anders zijn dan die van Muziekkamer Oegstgeest.)

Toegangsprijzen per concert

 • Nota bene: aan de kassa van De Paulus kost een ticket voor een volwassene € 27,50 en  € 15,00 voor een student.
 • In de voorverkoop evenwel € 25 / € 12,50 – online *) dan wel losse kaarten een maand vooraf bij de Rijnlandse Boekhandel en bij Plato in Leiden **).
 • Bij afname ineens van 5 tickets voor volwassenen is 1 tickets gratis. Bij elkaar komt dus neer op € 100. Deze kunnen uitsluitend online worden verkregen.
 • € 12,50 voor studenten – in de voorverkoop!
 • Vrij entree tot 18 jaar, mits onder begeleiding van een  volwassene met een kaartje. U kunt uw kinderen of kleinkinderen meenemen, kinderen uit uw buurt. Wel graag vooraf aanmelden door een e-mail sturen.

Mantelzorgers

Mantelzorgers kunnen een vrijkaart reserveren via info@wijzijneva.nl.

De deuren van De Paulus gaan 30 minuten voor aanvang open, dat wil zeggen om 15.30 uur. Een ticket via EVA dient evenwel tijdig te gebeuren, uiterlijk op de donderdag vooraf een een Zondagmatinee. Het is verstandig een afschrift van de mail aan EVA mee te nemen.

Algemeen

*) Onlinebestellingen kunnen tot uiterlijk 30 minuten vóór aanvang van een concert verkregen worden. Daar kan niet van afgeweken worden, aangezien dit automatisch zo is ingesteld. De onlinebestellingen brengen €0,60 servicekosten per kaartje met zich mee.

**) De Rijnlandse Boekhandel bevindt zich in het Oegstgeester winkelcentrum De Lange Voort, Plato in de Vrouwensteeg in Leiden..

Dit formulier heeft betrekkingen op de bestelling van abonnementen dan wel in het geval u meer informatie verlangt

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Aankomende evenementen

 1. Liszt | Beethoven | Tsjaikovski| Prokofjev

  23 februari | 16:00 - 17:30
 2. Schuberts allerlaatste meesterwerk

  22 maart | 16:00 - 17:30

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Muziekkamer Oegstgeest